Steranijs catering

Workshop patisserie

Regelmatig verzorgt Steranijs catering leuke workshops van een dag of een dagdeel. Tijdens de workshop patisserie ga je zelf aan de slag met het maken van gebak. Alles wat je op de dag hebt gemaakt kun je uiteraard meenemen naar huis, inclusief de recepten. Volg je liever een workshop waarin je brood kunt bakken, kijk dan eens bij onze workshop brood.

Heb je zin om onder het genot van een kop koffie of thee bij ons een ochtend aan de slag te gaan, geef je dan op via onderstaand formulier. Het maximum aantal deelnemers per patisserie-workshop is acht personen. Mocht je interesse hebben om met een grotere groep te komen laat het ons dan weten; dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Indien je allergisch bent voor bijvoorbeeld gluten, lactose of noten kun je ook contact met ons opnemen. Bij voldoende aanmeldingen proberen wij dan een aparte datum te vinden waarop je dan andere producten maakt, die deze allergenen niet bevatten.

Details

De workshops starten om 09:30 uur en zijn afgelopen rond 13:00 uur.
Kosten: 55,00 euro inclusief btw.
Plaats: Van Alphenstraat 63G, Voorburg (vlakbij station Den Haag Laan van NOI)

Tegen een meerprijs van 5 euro per persoon is het mogelijk om na afloop bij ons te komen lunchen. Indien je hiervan gebruik wilt maken kun je dit bij het inschrijfformulier onder "Wensen of vragen" aangeven.

1. Personen

2. Datum

3. Reserveren