Steranijs catering

Wat eten we?

Kent u dat, pubers die bij het ontbijt al vragen wat er te eten is bij de lunch of het avondeten? De meeste pubers groeien over deze fase heen. Ik niet. Sinds de puberteit ben ik altijd met eten in de weer geweest. Wat is lekker, hoe kan je het mooi opdienen, en is het mogelijk om met wat er in huis is iets lekkers en moois te maken.

Die honger voor voedsel heb ik destijds niet gestild, en ook heb ik er toen niet mijn keuze voor een vervolgstudie op gebaseerd. Maar toch blijkt maar weer dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na 17 jaar voor het ministerie van Buitenlandse Zaken te hebben gewerkt besloot ik alsnog mijn hart te volgen. Na eerst wat maaltijden te hebben gedeeld op thuisafgehaald.nl ben ik in 2014 mijn eigen cateringbedrijf gestart. In de eerste maanden nog vanuit huis, maar al snel op mijn eigen locatie met een professionele keuken.

Wat wil ik met mijn bedrijf bereiken? Als ik in een restaurant of brasserie zit en dat bedrijf ziet er leuk uit, de bediening is goed en het eten apart en heerlijk, en dat alles voor een leuke prijs, dan kan ik van die ervaring nog dagen nagenieten. Dat gevoel wil ik ook meegeven aan mijn eigen klanten. Allereerst moet het eten natuurlijk lekker zijn, maar ook apart. Dertien in een dozijn kun je overal wel krijgen. Bij Steranijs catering krijg je iets speciaals. Daarnaast is de basis natuurlijk dat niets uit pakjes en zakjes komt.

Op de website vindt u een impressie van wat er allemaal mogelijk is vanuit de mediterrane keuken, maar dit is niet alles. Eigen ideeën over de invulling van uw gewenste high tea, borrelhapjes of picknickmand zijn meer dan welkom. Ik denk graag met u mee en neem uw suggesties mee in de offerte.

Marloes Nijs-Geelen, eigenaar Steranijs catering

Marloes Nijs-Geelen, eigenaar Steranijs catering


Maatschappelijke betrokkenheid

Steranijs catering neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Reinier de Graaf Gasthuis gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt.

Logo Beterboek Reinier de Graaf Gasthuis
"Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij."
"Bureau Méteau heeft voor het Reinier de Graaf Gasthuis de volgende uitgaven verzorgd: Het BeterBoek opnameboek voor kinderen van 3-6 jaar, Het BeterBoek opnameboek voor kinderen van 6-9 jaar en Het BeterBoek opnameboek voor kinderen van 9-12 jaar, Het BeterBoek kleur mijn ziekenhuisopname en Het BeterKleurBoek."